tisdag 3 maj 2011

Snö i maj månad!

Aprilvädret håller i sig och det kändes allt lite konstigt att vi gick i shorts för några veckor sedan och idag vaknar vi upp med snö på marken. Nordanvinden har gjort sig påmind i stort sett hela dagen. Svärföräldrarna mina har roat sig med att åka till Nässjö tur och retur idag. De hade snöoväder mest hela tiden. Inte kul! De har hämtat vårt reservelverk som vi ropade in på en auktion. Vi behöver ett större verk nu, när robotarna kommer igång.
Jörgen och jag har byggstädat och vi började med norrsidan, det var ruggigt. Byggkillen som har tagit ner takåsarna färdigt idag hade rånarluva och vintermunderingen på sig. Idag har nu allt förberetts för lyften i morgon. Då ska väggblock och takstolar lyftas bort. Sen ska betonggolv tas bort och det ska grävas en hel del. Ett tag framöver kommer vi att ha ett väldigt luftigt stall. Hoppas värmen kommer snart. Dagen till ära när vi helst ville vara inomhus så har ett gäng stutar roat sig med att "rymma", de har gått ut tre gånger och de blir lika glada varje gång vi kommer för att fösa in dem igen. Hoppas de inte tänker vara utbrytarkungar hela sommaren!

Ha det gott!
Anna

4 kommentarer:

  1. Hej Anna!
    Nu förstår jag precis varför jag inte fick se dig på jobbet idag ;))
    kram susanna

    SvaraRadera
  2. Ja, vissa dagar blir inte som man tänkt sig. Tur att vi har många runt omkring oss som kan hjälpa till när det behövs. Vi ses en annan dag! Kram

    SvaraRadera
  3. SKa bli kul att följa ert bygge!

    SvaraRadera
  4. Välkommen att följa vårt bygge!

    SvaraRadera