måndag 2 maj 2011

Ritning på nybygget

Här brevid ser ni en skiss på vårt stall. Utrymmet där robotarna ska stå är där vi just nu river och ska flytta ut väggblocken för att göra den gamla delen lika stor som den "nya" (den tillbyggnaden byggdes hösten 2005). Idag har byggarna sågat av tåkåsarna, takstolarna ska bytas ut och de gamla ska lyftas bort nu i veckan. Arbetet har varit stilla i ett par dagar men kompressorn till robotarna och betongplintar har kommit hem. Det är påG!Schaktning och grävning ska göras efter att väggarna är borta.  Många moment återstår och vi väntar med spänning på slutresultatet!

Valborgsmässoafton firades i goda vänners lag. God mat, lek och stoj. Elden såg vi inget av då vi valde att stanna kvar hemma, istället tog vi en promenad till granngården och tittade på 5 ljuvliga Border Collie valpar. Man blir alldeles valpsjuk av att se de små liven. Alla våra barn tycker att vi "behöver" en valp, men det får vänta till hösten. Inte bygga och ha en liten valp samtidigt!
Vi hade Busan liten när vi byggde ut sist och hon blev pinntokig eftersom byggarna slängde trästumpar runt sig mest hela tiden. Det är inget att rekommendera. Ellen sitter här med två av de små sötnosarna. En hanhund finns kvar till salu om det är någon som är valpsugen. Söndagen tillbringades på Solvallen. Emilias lag PAIF F98/01 spelade fotboll mot Emmaboda IS. Ingen seger, men en erfarenhet rikare. De kommer igen med nya kämpartag. Lyckan av att spela lyser i deras ansikten!  Ha det gott! Anna





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar