lördag 21 maj 2011

1000 sidvisningar!

Alvarmo´s blogg har passerat 1000 sidvisningar! Inte illa! Tack till alla er som läser, det gör att det är så kul att fortsätta.
Väggblocken kom och vi har en "hel" ladugård igen. Det var ett enklare och smidigare arbete idag, än när de tog bort de gamla. Det kändes som ett tryggare "vuxenlego" den här gången. Allt funkade bra och de som är lite missnöjda nu så är det korna. Deras luftiga och öppna del som har varit så bra för deras nyfikna sinnen är nu i princip borta. När taket kommer på så blir allt som vanligt igen.


Sinkorna tog det hela med ro. 1022 som står med rompan hitåt kalvade straxt efter att jag fotade, hon visar minsann ingen stress över att något är på gång här inte. Cool ko!

Ett av de nya blocken, vi har återanvänt 2 av de gamla blocken, de såg mycket smutsiga ut nu när de nya glänser och gnistrar.


Snart på plats........

Det gick lekande lätt.

Vi har ätit gott tillsammans med fam Johansson, ikväll och karlarna cyklade sen ner till MURRAYS PUB i Köpingsvik. Jag tog bilen hem fullastad med ungar, två extra som sover över hos Ellen. Nu har lugnet lagt sig både i hus och lada. Nyss på kvällsrundan mötte jag en tjur på lösen. Fick ringa till svärfar och hämta upp honom så att vi fick in tjuren i en box. Alltså dagen slutade där den började med stökiga pojkar i ungdjurslagårn. Nu ropar John Blund på mig............// Anna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar