tisdag 13 mars 2012

en bra dag till slut....

jag ska inte nämna ordet sn....r i dettta inlägget. Men jag kan bara säga att det känns som om det aldrig tar slut. Vaknade idag med täppt näsa och helt slut i kroppen. Elvira och Ivar var hemma igår eftersom kusinerna från Stockholm är hemma på ön, därför var de trötta idag. Jag vaknade som sagt hängig och det blir ju inte bättre av att vi vid 8.30 -tiden kommer på att Elvira ska till BHV vi 9-tiden för 5-6års koll och ska få en spruta. Hon satte sig på tvären rejält. Jörgen och jag härjade på och tog med oss båda två till BHV. Elvira ska inte med!!! men ger med sig tillslut. Vi väger och mäter och vi fixar även sprutan efter lite övertalning och med en chokladbit i munnen. Sen ska hon få en lite present av sköterskan. Ivar blir ju såklart intresserad. Den stora avundsjukan slår till. När vi går ut genom dörrarna så är det en pojke vid namn Ivar som skriker högt. JAG VILL OCKSÅ TA EN SPRUTA NUUUUUU! Vi ska påminna honom om detta om ca 1½ år!

Som plåster på såren tillbringades eftermiddagen i Badhuset med kusinerna. Glada barn som plaskade glatt. Inser att Elvira och Ivar har varit för lite i badhuset. Med Emilia och Ellen var vi jätteofta badade. Får försöka ta igen det. De har ju så roligt i vattnet.

Idag har det körts gödsel på de första åkrarna. Ingen tvätt uthängd idag inte! Men det luktar ju bara ren skit som Jörgen brukar säga:)! VÅREN är verkligen här nu. Viporna seglar över alvaret och det är full aktivitet på alla småkryp. Värmen idag har varit alldeles underbar.

Vi sådde ju lite frön häromveckan från mina fina stockrosor. De har börjat komma upp nu. Så solens strålar gör verkligen nytta. Kameran fick inte följa med idag men i morgon ska den få sig en tur ut.
Ha det gott i vårvärmen!//Anna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar