onsdag 1 juni 2011

Då var det dags för långhelg!

På byggfronten har det idag monterats fler takåsar och det har kommit en liten mellanvägg som ska vara vid robotarna och mot avskiljningsbåsen. Spaltupplaget har lagts på plats och de små väggdelarna på norrsidan där den höga porten ska sitta har också monterats. Nu tar snickarna långhelg, så där blir det inga nyheter på flera dagar.

Ensilagekörningen är fixad för den här gången. Vi täckte den skvätten som hamnade i silo nr två idag. Det är ingen rekordskörd precis, nu är det iallafall räddat om det kommer bli så varmt som SMHI lovar och inget regn verkar vara på gång. Dagen har sedan handlat om barnen, utvecklingssamtal på förskolan, hämtning av skolbarn, sångövning, packning av resväskor och däremellan lek med en massa kompisar. Det är härligt med ett hus som är öppet för alla, nackdelen just nu är att de små har en ny favorit lek i sandlådan. De "gör" kobajs, som om vi inte har tillräckligt med det, geggamojjan som de gör, far omkring på dem så Ivar har badat två gånger ikväll. Källaringången var inte särskilt ren heller. Men va´gör väl det "skitiga barn är lyckliga barn". Ivar ville vara som de stora tjejerna så han drog på sig en klänning utochin sen sprang han ut och skulle dansa på terassen. DÅ upptäckte han vattenspridaren. Bilden visar en lyckliiig pojk!

I morgon reser Emilia och Ellen med Farmor och kusinen till Stockholm, De ska "få" sin julklapp. En helg med Farmor hos Caroline med familj. Vi som är kvar hemma ska roa oss med lek och kanske en tripp till Ölands Djurpark. En skön helg ser vi framemot. Höll på att glömma.......tjuren lever och verkar piggare, han har ätit lite och vill dricka. Faran är inte över än men det finns gott hopp!
Tack och god natt! //Anna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar