tisdag 7 juni 2011

Svenska flaggans Dag och mimfestival 2011!

Tjejerna kom hem från Stockholmsresan i söndagskväll. Lite trötta men väldigt nöjda. Igår var det fullt upp med kusinbesök, träning inför mimfestivalen och att fira nationaldagen.
Flaggan vajar på sin stång, lyssna hör vår sommar sång.........

Den fina kören av Albökebarn sjöng för alla besökarna vid Albökegården.

Ormöga Kamelranch visade mamma kamel och baby kamel. Mamman "pratade" hela tiden och hade gjort det ett bra tag. Signe sa att hon var lika pratsam hemma. Ingen risk att somna i hennes närhet!

Årets Albökekaka korades under kvällen. Många sötsaker provades och bedömdes.

Idag har jag varit och lyssnat på Emilia och hennes kompisar när de mimade och dansade på Mimfestivalen 2011 Köpings skola. Alla var jätte duktiga. Resultatet presenteras på skolan kl 12.00. Spännande för alla deltagarna.

I natt kom de första delarna till det 6:e verket i Istad Vindpark. En noskon

och rotorn är på plats. Några kranar har vi inte sett än. De brukar märkas. Det är många lastbilar med delar till den stora kranen innan den kan byggas ihop och börja lyfta.

I dag är byggkillarna tillbaka, de har armerat och fixat med jordning av stallet. Snart dags för gjutning. Emilia och Ellen frågade när de kom hem om robotarna var inne än. De kände det som om de varit borta jättelääääänge och då borde det vara klart. Vi förklarade att det varit helg hela tiden de var iväg. Tänkte inte på det.........
Nu är det dags för lunch, värmen är klibbig så jag är inte speciellt hungrig. Ett regn och åskväder skulle inte vara helt fel. Undrar om någon kan blåsa hit lite moln.....//Anna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar