måndag 26 september 2011

Fotbollshelg!

Vattenslangen kom fram efter matchen...........
I går spelade Emilias lag sin sista seriematch, de spelade mot Lindsdal, som de förlorade mot i våras med 20-0. Nu blev det en helt annan match! Våra tjejer visade att träning ger färdighet även på kort tid. De spelade offensivt vilket de har haft svårt med tidigare. Lindsdal  gjorde 1-0 och vi kände nog att oj, nu börjar deras målkavalkad, men vi kvitterade raskt och då började en lång stund av kanonspel från våra tjejer. Matchen slutade 1-5, men det kändes som om vi var vinnarna för vi var så glada över tjejernas spel! Den 26 januari i år hade de sin första träning och idag 8 månader senare är de många erfarenheter rikare, utvecklingen som vi ledare ser är enorm. Nu hoppas vi på fortsatt intresse från våra duktig tjejer så att vi får en rolig säsong att se fram emot 2012!

PAIFENS Bernt Johan tog slangen och gav domaren Erland en uppfriskande dusch!

PAIF F98/01

När vi åkte från matchen märkte vi att Ivar inte var pigg, så idag har jag vabbat, känns som om jag sett alla barnkanalens program idag. Hoppas nu på en feberfri natt med god sömn. På tal om god sömn så skulle vi vara lite lediga i fredags kväll till lördag. Vi åkte till Lökenäs och åt pizza med Martin och Elaine. Såg på film och bara slappade. Jörgen har svårt för att slappna av just nu med allt som har med robotarna att göra, så detta var träning för både honom att kunna vara iväg och för Olof därhemma att vara själv. Vi har knappt haft några nattlarm på hela tiden......peppar,peppar. Vad händer då i fredags, jodå två larm som var lätt lösta men ändå förargerliga, ett av larmen hann ju komma till Jörgens telefon som han givetvis hade igång. Men eftersom Olof inte ringde så förstod vi att det var lugnt. Typiskt! Natten efter larmade det faktiskt igen, och som sagt Ivar hade en massa feber natten till idag så, inatt vill vi sova i lugn och ro ;))

Som den svensk man är, då tillhör det ju prat om vädret......Idag har det varit ljuvligt, vill ha fler sköna dagar innan det riktiga höstrusket kommer! Ha det gott//Anna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar