onsdag 22 februari 2012

bilder från veckan som gått

Champagne och smågodis!
Kan inte bli annat än lyckat
förra veckan gjorde mannen och jag vår första kryssning tillsammans. Vi fick den i julklapp av brorsan Martin och Elaine. Vi åkte tidigt förra tisdagen, med oss var de ovan nämnda, Pappa Bernt, Anita och Elaines föräldrar och syster Emelie med sin sambo Simon. Ett glatt gäng som tog bussen från Norrköping! Båten avgick från Stockholm vid 18.00 och då var vi redan ombytta och gottade oss i spaavdelningen. Det var resans stora behållning. Nina som arbetar där och hennes kollegor tog väl hand om oss. Vi åt en fantastisk trerätters på kvällen och sen kollade vi in nöjeslivet........vi kan väl säga att medelåldern på den här resan var 60+ alltså var det väldigt lugnt med partajandet. På onsdagen hade Jörgen och jag bokat fotbehandling kl 10 och det var Jörgens räddning.... för oj vad det gungade då. Han satt tillbakalutad och slappnade av och då klarade han av rullandet. Hon som skulle ta hand om oss däremot klarade inte av det utan fick byta med en annan i personalen. Trodde man tränade upp sig mot sjösjuka men så var inte fallet. När vi väl kom in i skärgården så stillade det ut. Skönt! Efter båtresan så började resan hem och då fick vi rapporter om väderläget här hemma på ön och det var inte roligt. Men resan hem gick bra tills vi kom hem till Istadskylten.....som vanligt ..... där tog det stopp. Jörgen tog språngmarschen hem och hämtade lastmaskinen. Tur att vi har bra maskiner!

I söndags hade vi pizzakväll hos pappa på Lökenäs.
 Måndags förmiddagen var underbar. Barnen och jag promenerade runt på udden
och kollade in isen. Emilia fotade massor med fina bilder.

Marsknaggen lyser fint ute i sundet. Isen är inget man kan lita
 på när det är så milt som nu.

Elvira på isen

Emilia njuter i solen!

Ivar hade jättekul på isen men tyckte att vi hellre skulle bada!
Ellen, den lilla sjöjungfrun:-)
 Eftersom det är sportlov nu så hade vi en skön måndag tillsammans som avslutades med biobesök. Vi såg Mästerkatten i Stövlar! En kul film som passar både ung som gammal.

Idag kom den så hem den efterlängtade fyrhjulingen, som inköptes på maskinvisningen förra veckan. Den kommer nog till nytta när alla djur ska kollas till sommaren när de är ute på bete. Och, ja det är ju väldans roligt att köra oxå!
Emilia har varit och spelat Masjögnistan i Nybro idag. Två oavgjorda matcher och en förlust för 00-laget. Vi har så många spelare och de är i tre årskullar därför gjorde vi två lag till denna cupen. 98-orna spelar nu ikväll och natt. Senaste rapporten var att de förlorat två matcher och att de har två kvar att spela. De kommer hem väldigt sent....
Nu är det dax att ta kväller för mig! Ha det gott alla läsare//Anna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar