måndag 1 augusti 2011

I morgon KÖR vi!

Tisdagen den 2 augusti 2011 kommer alltid att finnas i våra minnen som så många andra viktiga datum i vårt liv. I morgon startar vi robotmjölkningen. Vi mjölkar alla kor som vanligt på morgonen, sedan kommer tankbilen och hämtar mjölken. Efter det ska ledningarna till tanken kopplas om för att passa ihop med bufferttanken. När allt är kopplat och klart så är det dags för robotarna. Spännande och härligt men samtidigt lite läskigt...........

Ni som vill träffa oss de närmaste dagarna får väl komma och kolla i lagårn ifall vi sover eller är vakna, man har hört så många olika historier om hur det funkar. Vi får se!

Jag hoppas kunna fota och filma för att lägga upp här sen. Så snart tiden finns. Ni vet var jag är ifall det dröjer med inlägg ett tag.:-))

Ha det gott alla läsare!// Anna

2 kommentarer:

  1. LYCKA TILL!!!!Det kommer vara några tuffa dagar men ni kommer snart märka att det lättar! VI fick rekommendationer att inte ge full kraftfodergiva de första dagarna, vi skulle med facit i hand gett full giva för att minska mjölktappet... De kanske äter mindre första dan men det var margineltt. så mitt råd är , ge full kraftfodergiva!!! och om några vecor kommer ni njuta av ert liv som robotbönder:)

    SvaraRadera
  2. Lycka till idag, Anna & Jörgen!! Så spännande. Hojta om det behövs hjälp. Kramar!

    SvaraRadera