torsdag 20 oktober 2011

Torsdag igen

Jag börjar nog bli gammal.....för jag låter som de gamle som tycker att tiden bara försvunnit.....torsdag igen, vart tar veckorna vägen. Snart är det höstlov för barnen, v 44 och efter det tar alla julfester mm över. Ja, det är ingen risk att vi är sysslolösa.

I dag har vi tagit in utemöblerna och plockat fram lamporna som ska lysa upp lönnen i trädgården, höstförberedelser. Ellen tittade ut genom fönstret innan hon gick och la sig, hon hoppades på snö snart, mamman har inte riktigt samma önskan:)).

Vi har ätit 4 av de 5 middagarna från Middagskorgen. Allt har varit gott och det är kul med nya recept och att allt är handlat och klart. Idag har vi njutit av Farbror Bengts torsk. Vi har beställt nästa veckas meny oxå. Salladen till idag var enkel, babyspenat och gurka med lite olja,vinäger och kryddor på. Ivar älskade den! Flera kvällar denna vecka har vi dels lagat maten tillsammans och ätit den tidigare än vad vi brukar, detta tack vare robotarna. Vi njuter av att få längre kvällar tillsammans. En lyx för oss!

På tal om robotarna så har vi sett att kossorna har favoriserat 102:an, det har skiljt 50-60 avvisningar per dag t.ex. I går kväll tog jag bort en grind som vi haft vid 101:an för att lättare fösa in nya kor. Idag har besöksfrekvensen stigit i 101:an. Att en så enkel sak kan ändra koflödet!

Nu är det tack och godnatt för mig!//Anna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar