onsdag 10 oktober 2012

Tragik i hönsgården

natten till igår tisdag hade vi oväntat besök i hönshuset och inte av det trevligare slaget. Fyra döda hönor och en skadad. Troligen ett mårddjur som hittat dit. Nu har vi säkrat upp den nya delen av hönshuset och flyttat över nästan alla dit. Gammeltuppen och två hönor ville inte bli infångade. Hoppas att de inte får besök. Ivar hade många planer igår på hur han ska vakta hönsen i natten. Men han somnade faktiskt utan protester.

Annars har veckan inletts hektiskt med majshackning, robotstopp, vindkraftsfix, emiliapåpraoskjutsning och allt annat som hör dagarna till. Majsen gav inte lika mycket som ifjol,synd, men det är skönt att den är bärgad. Nu ska bara tredje skörden in oxå, det blir inga mängder men det ska ändå kapas av.

Helgen som va var däremot helt fantastisk. vilket bröllop vi fick vara med om. Vackert brudpar, fin vigsel, härlig sång, underbar mat och en sjudundrans fest halva natta. Inte undra på att jag hade träningsvärk i hela kroppen i söndags! Det var länge sedan jag dansade så mycket. Delar med mig av några bilder från helgen.

På väg till det fina bröllopet.
 Här skulle flera fina bilder komma in, men bloggerprogrammet vill inte ta in kort från min kamera, dessa två kort är överförda från min mobil. Jag ska försöka ordna detta.
Detta är från dagen efter när vi busade lite med det hemvändande paret...........
Som sagt teknikens värld är underbar när den fungerar.......tror min dator är på upphällningen. Inte kul!//Anna

1 kommentar:

  1. Usch så hemskt ;(( kan tänka mig att det fanns planer och fällor att fundera på ;))

    SvaraRadera