onsdag 3 augusti 2011

Vi är UNIKA!

Olof fick mota kossorna för de var så ivriga, när de sista kollerna gjordes.
Livet som robotbonde är "lätt" i stolen:-))
Visst är det härligt att vara unik, men ibland kan önska att allt bara var "vanligt" Vi nosade på att vara robotbönder igår. Allt gick enligt planen. Kossorna var så nyfikna och stod på kö för att få testa maskinerna. När allt går igång och vi tänker Jippie! Då händer det märkliga.
Som sagt korna är inne i robotarna, men de går inte att identifiera. Det kommer upp helt andra nr från respondrarna. Mycket konstigt. Korna går in och släpps ut lika snabbt. Vi kollar inställningar. Servicekillen Andreas ringer kors och tvärs för att få en lösning. Inga svar ges. Aldrig hänt tidigare. Vi är först! Jippie igen! Vi åker till en granne och lånar en responder. Den funkar klockrent. Vi börjar ana att alla våra är kass. Nya fixas från Skåne. Det tar sin lilla tid att köra så de kom sent igår kväll. Innan vi gav upp mjölkade vi 3 kor i roboten med lite manipulerande av nummer. Det gick kanon,alltså funkar robotarna. Nu ska vi ut och trä om alla halsband. Vi har kallat hit släkt och vänner för att få det att funka. Om några timmar ska vi vara på G igen. Om ngn annan har råkat ut för detta vore det kul att få veta skriv gärna en kommentar! Vi hörs!//Anna

4 kommentarer:

  1. Vad kul och vad fint! Klart att det ska krångla ! Så är livet på landet! Hoppas allt går bra nu! Kör så det ryker!

    SvaraRadera
  2. Det låter det...livet som mjölkbonde ;)))) Härligt med kossorna nyfikna på rad hihi...de är för roliga kossor, vi har ett gäng uppe vid busshållplatsen och man känner sig väldigt uttittat när man ska med bussen ;))
    lycka till
    kram susanne

    SvaraRadera
  3. Å Anna, hade gärna hjälpt er med lite halsband...och visst är ni unika <3
    Håller med ovanstående; Kör så det ryker!

    Kramar från mig!!

    SvaraRadera
  4. Låter som att programvaran i ID-läsaren behöver uppdateras till senaste versionen v34.20.

    /Lely-Tekniker

    SvaraRadera