lördag 25 augusti 2012

städa, städa, städa

inför fredagens öppna gård så städar vi och fixar lite överallt här på gården. Det är väldigt bra att ha en stor grej inbokad så att vissa saker verkligen blir gjorda. Det är ett tungt jobb att städa en lagård från tak till golv! Vi har hyrt en stor lift för att komma åt överallt. Jag tycker inte om höjder och gingliga maskiner, så det har varit Jörgens jobb. Igår var han helt mör i hela kroppen efter att ha tvättat med högtryckstvätten i flera timmar på hög höjd. Då vilade han, idag tog han sig an den jobbiga delen av lagårn med alla annat foderrör och annat som va i vägen. Han drog inte med sig något!

Jörgen duschar taket, inredningen och några av korna som inte är rädda för vattnet och ljudet!





Ivar har oxå jobbat i em, han gör allt väldigt snabbt, att diska av skärmarna till robotarna som jag tänkte att han skulle vara sysselsattt med ett tag , det gick i ett nafs. Skyddsglasögon i stor storlek hittade han oxå. Som synes är det mycket jobb men fint det blir det!

Emilia och Ellen har spelat fotboll idag, de förlorade men kom hem med gott humör för de hade alla spelat en kanon match. De spelade mot ett av de bättre lagen som de tidigare förlorat stort emot. Nu blev det 0-3 men det kändes som en vinst inombords för våra tjejer!

Nu är det dags för kvällsrundan och sen blir det att sova gott i sängen, behövs mycket sömn just nu när det är mycket att fixa, hjärnan funderar över vila efter alla funderingar. Sov gott!//Anna

1 kommentar:

  1. Det värmer ett arbetsmiljöhjärta att se skyliften och de viktiga skyddsglasögonen på pågen! Hälsningar från Säkert Bondförnuft

    SvaraRadera