onsdag 4 juli 2012

Myskväll på Lökenäs

Barnen badade och jag fotade den fina himlen. Det var frånlandsvind som kylt ner vattnet rejält. Inget dopp för mig, men fina bilder istället!

Den här lilla krabaten kom flygande över oss på terassen. Det finns Ekoxar i träden på Lökenäs. Tror att detta är en "ungoxe", de är maffiga när det kommer surrande i luften.
Kom lagom hem för en stund sedan, hinner precis innanför dörren när robotarna ringer! Kommunikationsfel säger den. Vi går ut och kollar, 2:an står still. Och har alltså stängt av sig helt. Har aldrig hänt förut. En ko stod i roboten, ut med henne och sen fick vi starta om två gånger innan allt fungerade igen. Nu hoppas jag bara att det inte larmar snart igen. Nu ska allt snart diskas och har det kommit i otakt nu, så kan det bli en rolig natt. Som sagt det är många för-och nackdelar med att alltid har robotjour. Livet är på ett sätt friare men ändå, mer bundet, svårt att förklara ibland. Glädjen och flexibiliteten överväger det negativa. Det är kanon med robot! Ha det gott!//Anna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar